Telefoane la dispoziția celor în nevoie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele aflate în dificultate care nu se pot deplasa în această perioadă din cauza condițiilor meteo nefavorabile pot apela la două numere de telefon puse la dispoziție de Direcția de Asistență Socială Slatina.

La cele două numere de telefon respectiv, 0249/418.663 sau 0249/418.660, sunt îndemnați să apeleze în special bătrânii și persoanele cu handicap, care nu se pot deplasa în aceste zile. Liniile telefonice aparțin Direcției de Asistență Socială (D.A.S.) din cadrul primăriei municipiului Slatina.
„Avem trei persoane care se ocupă de asemenea cereri telefonice. Noi mergem la adresele celor în cauză, vedem ceea ce doresc, apoi ne deplasăm acolo unde ei nu pot ajunge, după care revenim cu ceea ce au avut inițial nevoie – plata unor facturi, mici cumpărături sau alte comisioane. Sunt tot felul de persoane care ar avea nevoie de un astfel de ajutor, persoane cu handicap, nevăzători ș.a., care, poate, nu au la cine să apeleze. Noi facem acest lucru fără să percepem vreo taxă sau altceva de acest gen”, a declarat Mihaela Bâscoveanu, director adjunct D.A.S. Slatina. La nevoie, se poate oferi și asistență medicală la domiciliu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite