Taximetristul care a luat viaţa unui om nevinovat a fost condamnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a murit din cauza loviturilor primite
Victima a murit din cauza loviturilor primite

Marius Duţă, taximetristul din Caracal, care în anul 2010, a omorât în bătaie un şoefr a fost condamnat la opt ani de închisoare.

Marius Duţă, în vârstă de 37 de ani l-a omorât în bătaie pe Marcu Oprea, de 66 de ani în luna februarie în anul 2010. Duţă a intrat în coliziune cu un alt autoturism în care se afla victima, iar în urma impactului oglina retrovizoare a taxiului a fost spartă. Victima nu a oprit, iar taximetristul l-a urmărit până a ajuns în faţa blocului în care locuia.     

Abandonat într-o baltă de sânge

Marius Duţă s-a dat jos din autoturism şi l-a luat la bătaie pe bărbatul de 66 de ani. Victima a fost transferată la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a decedat pe 18 februarie din cauza leziunilor cerebrale suferite în urma bătăii primite.

Şi-a recunoscut vina

Taximetristul a declarat că regret ce a făcut. Miercuri Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie a hotărât să îl condamne pe Marius Duţă la opt ani de închisoare pentru omor calificat. Decizia dată de instanţă este definitivă „Nu pot să înţeleg de ce acest om, dacă îl pot numi aşa, a comis o asemenea faptă pentru un lucru atât de mărunt. L-a bătut fără să-i pese că soţul meu este în vârstă şi nu se poate apăra. A dat  în el până ce a căzut la pământ. După numai o zi a intrat în comă din cauza loviturilor primite şi nu şi-a mai revenit” ne-a mărturisit îndurerată, Georgeta Marcu, soţia bărbatului.
 


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite