Slatina: Tatăl copilului mort în urma unei fracturi dă în judecată medicii criminali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Grigore a mers luni la avocat şi a întocmit două plângeri, una către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt şi cea de-a doua către Colegiul Medicilor din România.

Constantin Grigore, 40 ani, tatăl copilui de 9 ani îl acuză pe medicul chirurg Mircea Tuşciuc de moartea fiului său. „Mircea Tuşciuc i-a tăiat mâna copilului meu şi din cauza lui a murit. Cerem să fie pedepsit, să facă puşcărie. Viaţa copilului meu nu mi-o mai dă nimeni înapoi dar vreau să se facă dreptate“, a spus bărbatul din comuna Şerbăneşti.

Avocatul familiei crede că fapta medicul Tuşciuc poate fi încadrată ca ucidere din culpă. „Clientul meu Constantin Grigore solicită să se facă cercetări în acest caz pentru că în opinia noastră fapta se încadrează la ucidere din culpă, faptă pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani dar şi cu interzicerea anumitor drepturi“, a precizat avocatul Pavel Eftenie. Acesta este convins că vor avea căştig de cauză, ţinând cont de dovezile care vor fi aduse la proces. „Înscrisurile de la spital de la internarea copilului şi până la decesul lui, expertiza medico-legală, declaraţiile martorilor şi ale părţilor ne vor ajuta să câştigăm“, a explicat avocatul. Se ia în calcul şi varianta despăgubirilor dar nu se ştie deocamdată ce va solicita familia.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite