Tânără accidentată de un laş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 20 de ani din Craiova a ajuns la spital după ce a fost accidentată de un şofer ce a fugit de la locul faptei

Poliţiştii anchetează circumstanţele producerii unui accident de circulaţie pe raza localităţii Obârşia în urma căreia o persoană a fost grav rănită, autorul evebimentului fugind de la locul faptei. La data de 5 august, în jurul orei 23.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că, pe D.J. 604, în localitatea Obîrşia, s-a comis un accident de circulaţie al cărui conducător auto a părăsit locul faptei, lăsând la faţa locului o victimă. Ajunşi la locul accidentului, poliţiştii au stabilit că victima se numeşte Georgiana S., de 20 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj. Tânăra a fost transportată de urgenţă la Spitalul oraşului Corabia, unde a  rămas internată sub supraveghere medicală.
Poliţiştii au reuşit ca, în cursul zilei de sâmbătă, să stabilească cu exactitate identitatea şoferului care provocase accidentul în persoana lui Gelu S., de 33 de ani, originar din comuna Obârşia. Din cercetări s-a descoperit că acesta conducea în momentul producerii accidentului un autoturism înmatriculat în Franţa, autoturism care nu avea dreptul de a circula pe drumurile publice din România. Autorităţile au întocmit actele premergătoare şi efectuează cercetări pentru săvîrşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are dreptul de circulaţie în România.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite