Slatina: Bornescu rămâne jucătorul Ştiinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Bornescu rămâne jucătorul Ştiinţei
Slatina: Bornescu rămâne jucătorul Ştiinţei

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a dat dreptate Universităţii Craiova şi, astfel, Mircea Bornescu rămâne jucătorul clubului alb-albastru.

Portarul craiovean nu are dreptul să plece la altă echipă până în momentul în care nu se va termina contractul cu Ştiinţa. „Aşa cum era de aşteptat, comisia de recurs a respins solicitarea jucătorului Mircea Bornescu ca fiind tardivă. Comisiile din cadrul LPF au stabilit ca jucătorul Mircea Bornescu să se afle în continuare sub contract cu Universitatea Craiova, precum şi faptul că pretenţiile acestuia sunt esenţial nefondate“, a declarat avocatul Dan Idita pentru site-ul oficial al clubului.

De asemenea, Universitatea l-a dat în judecată pe Bornescu şi îi cer daune de 250.000 de dolari. „Tot astăzi, clubul nostru s-a adresat camerei pentru soluţionarea litigiilor, din cadrul LPF, acţionându-l în judecată pe Mircea Bornescu, solicitând suspendarea acestuia pentru 24 de etape, precum şi obligarea acestuia la plata sumei de 250 000 dolari, pe care clubul a plătit-o cu titlul de indemnizaţie de transfer pentru jucătorul Mircea Bornescu, precum şi 50 la sută din sumele încasate de jucător pe toată perioada derulării contractului dintre jucător şi club“, a încheiat Idita.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite