Slatina: Ştiinţa joacă după tactica lui Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Ştiinţa joacă după tactica lui Piţurcă
Slatina: Ştiinţa joacă după tactica lui Piţurcă

Deşi nu a fost numit încă oficial antrenor la Universitatea, echipa a început să joace după tactica obişnuită a lui Victor Piţurcă. Craiova s-a impus în derbiul Olteniei cu Pandurii, în evoluţia alb-albaştrilor simţindu-se parcă mâna fostului selecţioner. VEZI GALERIE FOTO

Citeşte şi
Ce jucător de la Universitatea a debutat în prima ligă
Ce cuplu de fundaşi centrali se formează la Craiova
Ce crede Dorel Stoica despre meciul cu Pandurii
Ce banner a fost interzis pe stadionul „Ion Oblemeco“
Cum s-a desfăşurat meciul Ştiinţa - Pandurii

Cu Victor Piţurcă în tribună, gazdele au avut o altă atitudine faţă de cea de la Mediaş. Ştiinţa şi-a adjudecat cele trei puncte după 17 minute, graţie golurilor lui Dina şi Stoica, craiovenii privind acum cu alţi ochi partidele viitoare. „Am luat meciul în serios. Am avut şansa să dăm gol repede şi a fost uşor apoi. Mi-a fost puţin teamă pentru că Pandurii este o echipă care se apără bine, dar mi-am dat seama repede că nu ne pot face faţă astăzi (aseară - n.r.). De această dată am jucat şi pe un teren bun, nu ca în alte rânduri. Eu zic că am arătat că echipa are potenţial şi că poate face performanţă“, a afirmat finanţatorul Adrian Mititelu.

„Noi am jucat bine şi cu Dinamo, dar a fost acel meci cu Mediaş, însă pe acel gazon nu se putea juca fotbal. Scorul nu reflectă diferenţa din teren, trebuia să câştigăm cu 4 sau 5 la 0. Echipa şi-a câştigat moralul şi, de acum înainte, nu poate fi decât o perioadă ascendentă. Eu întrevăd o ascensiune frumoasă. Simt că suntem pe drumul cel bun, nu mă entuziasmez doar după acest rezultat“, a adăugat Mititelu.

Piţurcă dă răspunsul după etapa viitoare

Deşi nu a fost încă numit ca antrenor la Universitatea, în jocul craiovenilor s-a văzut parcă mâna lui Piţurcă. De la aşezarea în teren, 4-4-2, până la distribuţia pe posturi. Stoica a fost trecut la mijloc, iar Florin Costea în banda stângă, la fel cum erau utilizaţi de fostul selecţioner şi la echipa naţională.

Mititelu susţine însă că Victor Piţurcă va da un răspuns după meciul de vineri, de la Braşov: „Deocamadată nu s-a lămurit nimic, dar sunt premise. Orice antrenor ar vrea să vină la Craiova. Eu zic că i-a plăcut jocul echipei, din ce am auzit la comentariile lui din timpul partidei. Echipa are un fond bun şi tocmai de aceea ar fi nevoie de un om ca Piţi, care să repare eventualele lacune. Îmi va da răspunsul final după meciul cu FC Braşov“.

image



Adrian Mititelu: „Echipa nu a jucat pentru Victor Piţurcă, ci pentru interesul ei şi dorinţele noastre“.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite