Ştefan Florescu a făcut spectacol la Slatina. Află aici cu ce l-a impresionat oraşul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Florescu, fresstyle football-erul care a participat la emisiunea „Românii au talent“ a fost în acest weekend la Slatina.

Tânărul care face jonglerii cu mingea a fost invitatul special al Turneului „Milioane de Zâmbete“, organizat în acest sfârşit de săptămână de InterCampus Slatina. Pe Stadionul 1 Mai s-au reunit peste 200 de mici fotbalişti, cu vârsta între 9-13 ani pentru o sărbătoare a fotbalului. „Turneul «Milioane de Zâmbete» este un eveniment dedicat nu numai fotbalului ci şi implicării sociale prin voluntariat, al distracţiei prin activităţi ludice, al aprecierii diversităţii sociale. Vine şi ca o încununare a întregii activităţi sportive depuse de micii fotbalişti din cadrul InterCampus de-a lungul sezonului 2010-2011 şi cum distracţia este cea mai bună împreună, am ales să sărbătorim ca o comunitate“, a spus Constantina Pătraşcu, coordonator InterCampus Slatina.


Copiii, cei mai mari fani ai lui Ştefan

Ştefan Florescu, invitatul special al celei de-a III-a ediţii a turneului a susţinut, timp de două zile, reprezentanţii de freestyle football pentru public. „Sâmbătă seara am făcut numărul de la preselecţia «Românii au talent», iar duminică seara numărul din semifinală. Pe parcursul celor două zile am făcut şi reprezentaţii noi, pe care nu le-am prezentat în emisiune. Mie îmi place să improvizez“, a spus Ştefan Florescu. Cum intra pe terenul de sport care a găzduit evenimentul, Ştefan îi atrăgea pe micuţii fotbalişti ca un magnet. „Învaţă-mă şi pe mine!“ îi spunea un băieţel, „Vreau şi eu să fac o poză cu tine“, îl ruga altul.
„După participarea la emisiunea «Românii au talent» am tot vizitat ţara. Am o lună de când nu am mai ajuns acasă. Peste tot pe unde am fost a ieşit totul foarte bine. Din ce am observat, cel mai mult am prins la copii, care sunt înnebuniţi când merg undeva“, spune Ştefan Florescu.

image

Sfaturi pentru micuţii fotbalişti

Pentru că la Turneul „Milioane de Zâmbete“ au participat numeroşi fotbalişti în devenire, Ştefan le-a dat şi un sfat celor care vor să fie printre cei mai buni. „Cei care vor să devină fotbalişti să meargă la antrenamente, iar cei care vor să apară la TV să iasă în cluburi. Pentru a ajunge cât mai departe e nevoie de foarte multă muncă dar şi de noroc, cel puţin aşa a fost în cazul meu“, spune Ştefan. Deşi nu a zăbovit prea mult la Slatina, Ştefan a făcut un tur al oraşului.
„Mi-a plăcut foarte mult pe esplanadă, nu am mai văzut niciodată în viaţa mea fântâni ca cele pe care le aveţi aici. Cred că asta a fost cea mai mare surpriză pe care mi-a oferit-o oraşul. Slătinenii m-au primit foarte bine, toţi cei pe care i-am cunoscut au fost super tari“, mărturiseşte Ştefan.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite