Slatina: Au început lucrările la parcarea Spitalului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Au început lucrările la parcarea Spitalului Judeţean
Slatina: Au început lucrările la parcarea Spitalului Judeţean

Parcarea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina a intrat, de astăzi, în reabilitare. Numărul spaţiilor de parcare va creşte cu 50 de locuri iar accesul ambulanţelor în incinta spitalului va fi mai uşor.

Incinta SJU Slatina a intrat, de astăzi, în reabilitare. Timp de o lună de zile muncitorii vor lucra de zor pentru a schimba aspectul parcării unităţii spitaliceşti. Extinderea spaţiilor de parcare şi simplificarea accesului ambulanţelor în curtea spitalului sunt numai câteva dintre obiectivele lucrărilor de reabilitare. „Lucrările de modernizare ale parcării spitalului vizează extinderea spaţiilor de parcare dar şi uşurarea accesului salvărilor în incinta spitalului. La sfârşitul lucrărilor de modernizare numărul spaţiilor de parcare pentru maşini va creşte cu 50 şi va fi reamenajat şi părculeţul din curte“, a spus Daniel Căleală, directorul administrativ al SJU Slatina.
Potrivit reprezentanţilor instituţiei lucrările de modernizare se vor face într-o lună de zile, iar costul acestora se ridică la 180.000 mii lei, bani proveniţi de la Consiliul Judeţean Olt. „Într-adevăr parcarea necesita o reabilitare pentru că accesul ambulanţelor în incinta spitalului se făcea din ce în ce mai greu, iar spaţiile de parcare pentru maşini erau insuficiente. Lucrările se vor face în aproximativ o lună de zile. Costul acestora se ridică la 180.000 mii lei, bani de la Consiliul Judeţean Olt“, a explicat Căleală.

Află din Adevărul de Seară de astăzi ce spun pacienţii despre reabilitarea parcării spitalului!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite