Spitalul Slatina îşi închide, începând de joi, porţile. Nimeni nu va mai putea parca maşina în curtea unităţii sanitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicio maşină nu va mai fi parcată în curtea spitalului
Nicio maşină nu va mai fi parcată în curtea spitalului

Decizia a fost luată de administratorii unităţii spitaliceşti. Cadrele medicale nu sunt de acord cu această măsură, medicii protestând în urmă cu două săptămâni din acest motiv.

Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina dar şi şefii unităţii sanitare îşi vor lăsa de joi autoturismele la poarta spitalului, în parcarea supraetajată amenajată de primărie. Zvonurile potrivit cărora şefii de secţii ar fi lăsaţi să intre cu maşinile în curtea spitalului a fost infirmat. „Într-adevăr nimeni nu va mai parca în curtea spitalului, niciun medic, şef de secţie, niciun director“, a precizat Romeo Stănculescu, directorul medical al SJU Slatina. Cadrele medicale sunt nemulţumite de această decizie.

Au protestat degeaba

Zeci de medici au ieşit la finele lunii octombrie în holul spitalului pentru a-i convinge pe cei din conducere să renunţe la această idee.  „Ar trebui să fie gândită foarte bine această măsură. Eu cred că atât medicii cât şi pacienţii vor fi afectaţi, pentru că aşa punem în pericol viaţa lor. Un medic poate fi chemat de acasă în toiul nopţii pentru o urgenţă şi el va pierde timp preţios parcând maşina afară. Poate că ar trebui să fie lăsaţi măcar cei care sunt de gardă sau cei care sunt în situaţia menţionată anterior. Dacă nici măcar medicii nu mai sunt lăsaţi să intre aici, ăsta nu mai este spital“, a spus medicul Renică Diaconescu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite