Spitalul Judeţean Slatina caută bucătari. Vezi ce condiţii trebuie să îndeplineşti pentru a lucra aici!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare unitate sanitară din judeţul Olt angajează patru bucătari. Concursul pentru ocuparea acestor posturi va fi organizat pe 20 decembrie.

Au şanse să fie aleşi numai cei care au calificare în meseria de bucătar şi trei ani vechime. De asemenea, candidaţii care se înscriu la concurs trebuie să fie cetăţeni români, să cunoască limba română, să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale, capacitate deplină de exerciţiu, o stare de sănătate bună, studiile necesare şi să nu fi fost condamnaţi vreodată la închisoare. Concursul constă în trei etape, respectiv selecţia dosarelor de înscriere, proba practică şi interviul.
Dacă v-ar plăcea să lucraţi aici, trebuie să vă grăbiţi pentru că dosarele de înscriere se depun până pe 17 noiembrie.

Spălătoria devine bucătărie

Serviciul de preparare a hranei va intra sub tutela spitalului din ianuarie 2012. Noul bloc alimentar al unităţii sanitare din Slatina va funcţiona în corpul spălătoriei. Pentru blocul alimentar vor fi normate 21 de posturi. Vor fi angajaţi patru bucătari şi 17 muncitori necalificaţi, care se vor ocupa de prepararea şi servirea hranei.Tot aici vor lucra şi un asistent, specialist în Dietetică, care va controla dietele stabilite şi va supraveghea starea de sănătate şi igiena individuală a personalului din blocul alimentar dar şi un magazioner care va gestiona produsele alimentare nepreparate.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite