Spitalul Judeţean Slatina a primit bani pentru echipamente şi instrumentar medical

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Olt a alocat 500.000 lei Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, suma fiind aprobată de consilierii judeţeni în şedinţa de joi.

După ce Primăria Slatina a donat celei mai mari unităţi sanitare din judeţ 500.000 lei, acum a venit şi rândul Consiliului Judeţean Olt să aloce aceeaşi sumă. Potrivit hotărârii aprobate în şedinţa de astăzi de aleşii judeţului, banii vor fi folosiţi pentru achiziţia de echipamente şi instrumentar medical.
Şi Primăria Slatina a virat în urmă cu o săptămână în conturile spitalului 500.000 lei. Banii vor fi utilizaţi pentru montarea de camere de supraveghere în tot spitalul, televizoare pentru pacienţi în fiecare salon, instalarea de duşuri şi cititoare de carduri pentru acces, înlocuirea lifturilor, a tâmplăriei şi anveloparea corpului principal.
Primăria Slatina şi Consiliul Judeţean Olt au încheiat un protocol de colaborare (aprobat în şedinţa de astăzi de consilierii judeţeni n.r.) în scopul îmbunătăţirii calităţii serviciilor medicale la Spitalul Slatina. Cele două instituţii s-au asociat în vederea finanţării cheltuielilor de administrare şi funcţionare a SJU Slatina.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite