SLATINA:Internet wireless la Fântâna Spernaţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SLATINA:Internet wireless la Fântâna Spernaţei
SLATINA:Internet wireless la Fântâna Spernaţei

Eşti în centrul oraşului şi trebuie să trimiţi urgent un mail? De azi  te poţi aşeza pe bancă la Fântâna Speranţei  cu laptopul în braţe şi poţi naviga pe internet.

Prima locaţie din Slatina unde este internet wireless este Fântâna Speranţei, loc unde stau în fiecare zi pensionarii slătineni. Bătrânii au rămas însă indiferenţi. “Eu nu ştiu ce ăla, dar cred că ar trebui să facă altceva cu banii decât să le dea apă la moară tinerilor”, a spus Maria Langă, de 68 de ani, pensionară.
Altora le o frică că nu vor mai avea linişte şi loc pe bănci de tineri. “Păi o să vină să pună muzică să ne termine de tot. O să vină toţi aici peste noi să stea pe intrernet”, a spus Liviu Ştolea, de 72 de ani, pensionar.


5 locuri cu internet wireless

Până la sfârşitul anului în alte 5 locaţaţii vom putea naviga pe internet de pe băncuţele din oraş. “ Am semnat contractul cu Ministerul Comunicaţiilor şi am cerut mai multe locaţii. În acest an vom mai avea încă 4-5 hot spot-uri în centru şi în parcurile din oraş”, a spus Darius Vâlcov, primarul Slatinei.
Slatina a fost desemnat oraş digital,a lături de alte 10 municipii din ţară, unde Ministerul Comunicaţiilor va investi 10 milioane de euro pentru informatizare. Acest lucru va începe chiar din primărie, unde fiecare serviciu va avea staţii de lucru de ultimă generaţie.
Prin oraş o să apară şi info-chioşcuri unde oamenii pot afla informaţii despre oraşul lor, hotărârile consiliului local, cât are de plată şi multe alte informaţii.

Aflaţi din Adevărul de Seară Slatina ce spun tinerii despre iniţiativa primăriei

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite