Şoferul cursei de sănii de la Slatina, identificat şi amendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, pe 30 ianuarie, poliţiştii i-au identificat pe tinerii care se aflau pe două sănii tractate de un autoturism pe zăpadă pe o stradă din Slatina, joi - 15 martie, a venit şi rândul şoferului să fie identificat. Aventura periculoasă a grupului de petrecăreţi a avut loc pe 26 ianuarie şi a fost filmată de camerele video din oraş

Final previzibil în ce priveşte aventura palpitantă trăită de un grup de petrecăreţi pe data de 26 ianuarie a.c. În ziua respectivă, în jurul orelor 21.30, un autoturism a putut fi văzut de locuitorii de pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Slatina circulând cu portbajagul deschis în vreme ce tracta pe zăpada proaspăt căzută două sănii pe care se aflau trei persoane ce chiuiau şi râdeau.
Doar întâmplarea a făcut ca, la ora menţionată, circulaţia în zonă să fie total liberă şi nimeni să nu păţească nimic. Aventura celor în cauză a fost surprinsă de una dintre camerele video ale oraşului amplasate în zonă şi, de aici, să ajungă la autorităţi. Acestea s-au autosesizat şi, pe 30 ianuarie, identificau cele trei persoane care se distrau în seara cu pricina pe cele două sănii. Joi - 15 martie, poliţiştii l-au identificat şi pe şoferul dornic de adrenalină.
“În urma măsurilor specifice întreprinse a fost identificată persoana care, la data de 26 ianuarie, a tractat pe o stradă din Slatina, cu ajutorul unui autoturism, două sănii pe care se aflau trei persoane. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, cu domiciliul în Slatina, acesta urmând acum să fie sancţionat cu o amendă cuprinsă între 630 lei şi 1.400 lei”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul-şef Claudia Radu.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite