Slatina: Claudia Smarandache a dansat cu trupa 3 Sud - Est

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a născut cu pasiunea pentru mişcare. A făcut parte dintre dansatorii unor formaţii renumite din ţară, iar în urmă cu cinci ani şi-a deschis propriul club de dans sportiv în Slatina.

De mică a avut ritmul în sânge, iar la 12 ani a început cursurile de dans modern la Palatul Copiilor din Slatina. Pentru ea dansul înseamnă pasiune, trăire. „Eu cred că m-am născut cu pasiunea pentru dans, însă mi-am descoperit-o la 12 ani, atunci când m-am înscris la cursurile de la Palatul Copiilor“, îşi aminteşte Claudia Smarandache.

Dragostea pentru dans a crescut odată cu trecerea timpului, iar în adolescenţă a condus una dintre cele mai bune formaţii locale de gen, cu care a mers prin toată ţara. A dansat cu formaţiile 3 Sud-Est, Sweet Kiss şi Non Stop. „Odată cu trecerea anilor şi pasiunea mea pentru dans creştea. În adolescenţă am fost liderul formaţiei de dans MGV, cu care am colindat toată România. Am dansat alături de mari formaţii ale momentului, cum ar fi 3 Sud-Est, Sweet Kiss, Non Stop“, povesteşte cu satisfacţie Claudia.

De la dansul modern la cel sportiv

Pentru că şi-a dorit să urmeze o carieră în lumea dansului, a urmat Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova. La scurt timp după terminarea studiilor s-a îndreptat către o altă ramură, dansul sportiv. „După terminarea facultăţii, la 23 de ani, mi-am dat seama că nu puteam să continui tot cu dansul modern. Am întâlnit o prietenă care m-a îndrumat către dansul sportiv. Am început să-mi cumpăr cărţi şi casete pentru a învăţa dansul sportiv“, mărturiseşte Claudia cum a ajuns la ceea ce face acum.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite