Slătinenii se bulucesc să dea bani statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii municipiului Slatina par să fii declanșat un asediu furibund asupra ghișeelor de la Direcția Economică din cadrul Primăriei Slatina. Indiferent că este vorba despre reducerea de 10 procente pentru cei care plătesc acum toate taxele acestui an, fie din alte motive, cert este că visteria locală se umple văzând cu ochii.

Toate cele opt ghișee și casierii ale Direcției Economice sunt zilnic asaltate de slătineni. Cei mai mulți se îngrămădesc să își plătească taxele și impozitele locale până la 31 martie pentru a prinde reducerea de 10 procente din totalul birurilor. Spre deosebire de anii trecuți, de această reducere beneficiază acum și agenții economici, lucru care face și mai explicabil asaltul de la ghișee. În afară de aceștia sunt însă și foarte mulți localnici care stau la coadă de frica somațiilor de executare silită primite în ultima lună a anului trecut.
“Eu am venit pentru că am primit o adresă de la primărie în ultimele zile din 2011 în care cică eram somat să plătesc taxele pe anul trecut, altfel mă <execută>. Așa că… ce să fac și eu ?! Am venit aci să plătesc; de unde am, de unde nu am, trebuie să plătesc că altfel este mai rău mă gândesc”, a spus Elena Coroiu.

Biruri neschimbate în ultimii trei ani

Singurul lucru bun din toată situația, dacă poate fi numit astfel, este că nivelul birurilor locale a rămas neschimbat în 2011 față de 2010, situație care va fi valabilă și în acest an. Slătinenii își pot achita taxele fie prin metoda devenită tradițională, adică statul la coadă, fie prin intermediul Internetului. Pentru aceasta însă trebuie să completeze un formular pe care să îl depună pe primărie, de unde va primi o parolă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite