Slătinenii nu se lasă: nouă zile în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începutul acestei săptămâni a adus cu sine o reîmprospătare a forţelor protestatare din Slatina. Aproximativ 400 de locuitori ai urbei au ieşit şi în această seară în stradă cerând demisia preşedintelui ţării şi a guvernului condus de Emil Boc.

După ce, în timpul week-end-ului, numărul manifestanţilor care au îndrăznit să rămână fideli protestelor începute pe 15 ianuarie nu a depăşit cifra de 200 din cauza temperaturilor foarte scăzute, debutul acestei săptămâni a schimbat raportul de forţe. În jur de 400 de oameni s-au adunat în faţa sediului Prefecturii din Slatina scandând lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a guvernului Boc.
Pâlcuri-pâlcuri de oameni care îşi terminau cel mai probabil serviciul s-au adăugat protestatarilor pe parcursul celor aproape trei ore de miting. S-a cerut încă o dată demisia celor de la conducerea ţării şi organizarea de alegeri anticipate. Manifestanţii au promis că vor reveni şi mâine în faţa Prefecturii, mai ales că se va sărbători Ziua Unirii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite