Slătinenii au înfruntat frigul pentru „Regele leu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Cărnaru va cumpăra întreaga colecţie
Ilie Cărnaru va cumpăra întreaga colecţie

Agitaţie mare la primele ore ale dimineţii pe străzile Slatinei. Oamenii au înfruntat frigul de afară pentru a cumpăra primul titlu al seriei „Disney Clasic“, „Regele leu“ care se distribuie astăzi cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 12,99 lei.

Ilie Cărnaru, un colecţionar al cărţilor Adevărul, nu putea să piardă povestea Regelui leu. „Am cumpărat toate colecţiile Adevărul. Ştiam şi de apariţia noii colecţii şi am s-o cumpăr pentru nepoţii mei“, a spus bărbatul. Volumul conţine 64 de pagini color şi ilustraţii fidele filmului original, fiind distribuit într-un tiraj de 160.000 de exemplare. Personajul central, Simba, un mic leu care s-a născut în Africa, urmează să intre în aventura vieţii pentru a obţine un titlu care i se cuvine: cel de rege al junglei.

O poveste despre putere

„Regele leu" spune o poveste educativă şi emoţionantă despre putere şi implicaţiile ei. Personajul central, Simba, un mic leu care s-a născut în Africa, urmează să intre în aventura vieţii pentru a obţine un titlu care i se cuvine: cel de rege al junglei. Scar, unchiul său, pune la cale un complot împreună cu hienele şi îl omoară pe regele de drept, tatăl lui Simba, pentru a putea deveni el însuşi rege. Simba crede că toate s-au întâmplat din vina lui şi îşi impune o perioadă de autoexil. După ani, însă, puiul de leu este convins că trebuie să se întoarcă în fostul regat pentru a-l detrona pe cel care i-a omorât tatăl şi a îndrepta totul. Noua colecţie va cuprinde 12 titluri ce vor fi distribuite numai împreună cu ziarul „Adevărul” până la 21 decembrie. În fiecare marţi veţi putea cumpăra „În căutarea lui Nemo”, „Pisicile aristocrate”, „Povestea jucăriilor”, „Ratatouille”, „Incredibilii”, „Dumbo”, „Compania Monştrilor”, „Maşini”, „Tinkerbell – Clopoţica”, „Wall-E” şi „Pinocchio”.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite