Slatina: Slătinencele pot închiria rochii de gală cu 150 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trebuie să mergi la o nuntă cu pretenţii şi nu ştii cu ce să te îmbraci? Vrei să fii pricipalul punct de atracţie al unui eveniment, dar nu ai prea mulţi bani? Soluţia ideală este să închiriezi o rochie de firmă cu maxim 150 de lei.

Doamnele şi domnişoarele au scăpat de grija alegerii unei toalete potrivite pentru o seară specială. O firmă din Slatina le scuteşte de umblatul prin magazinele din toată ţara după rochii de seară şi le face să economisească şi bani.
Slătinencele pot închiria pentru 100-150 de lei rochii de mii de lei, care mai de care mai frumoase şi mai sclipitoare. Rochiile sunt aduse de la magazine mari din străinătate, iar ideea a prins. „Nu avem încă un magazin mare, cu rochii pe manechine, cu o prezentare frumoasă pentru că nu ştiam dacă o să prindă, dar acum avem deja cliente fidele şi vrem să ne extindem. Am început cu câteva rochii, iar acum avem zeci. Pentru o femeie este mai uşor să vină să închirieze o rochie scumpă, decât sî cumpere una singură pe care să o poarte tot sezonul. Aşa are la fiecare ocazie câte o rochie nouă şi model unicat”, a explicat Mădălina Sandu, administrator magazin.

Contract de închiriere pentru rochie

Procedura este simplă. Clienta se prezintă cu buletinul de identitate la magazinul de pe strada Primăverii, bl FA 18 parter, alege rochia şi semnează un contract de închiriere. De curăţatul rochiei se ocupă magazinul, singura responsabilitate este să nu o strice şi să o aducă înapoi la timp.
Dacă sunt norocoase şi cu ceva bani în buzunar, slătinencele îşi pot chair achiziţiona o rochie la 300-400 de lei. „Rochiile care sunt noi şi la preţuri acceptabile le şi vând dacă avem cliente. Dacă e nouă şi o doamnă vrea să o închirieze, atunci nu o mai pun la vânzare”, a spus Mădălina Sandu.

Slătinencele pro şi contra

Fie că sunt rochii pretenţioase, pentru nunţi, fie că sunt pentru petrecreri de fiţe sau pur şi simplu pentru un chef la care vrei să fii în centrul atenţiei, orice doamnă îţi găseşte vestimentaţia potrivită. „Sunt rochii de prinţesă, pe mov, roşu, avem rochii cu paiete, lungi sau scurte, în culori diferite, avem chiar şu rochii salopete, aşa cum se poartă acum. Toate sunt elegante şi modele care nu se găsesc în magazinele de la noi, deci nu va mai exista la petrecere o altă femeie îmbrăcată la fel”, a spus Mădălina Sandu.
Dacă unele slătinence sunt încântate de idee, altele preferă lucrurile noi. „ Eu cred că am să închiriez pentru că nu am bani să îmi cumpăr la fiecare petrecere câte o altă vestimentaţie. Aşa mă îmbrac în haine scumpe şi unice”, a spus Livia Danciu, de 32 de ani, secretară. „Un lucru nou e un lucru nou şi e al tău chiar dacă e mai ieftin”, o contrazice Victoria Raicu, de 28 de ani, funcţionar public.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite