Slătinean surprins la volanul unei maşini cu numere false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unui autoturism a avut ghinionul să atragă atenţia poliţiştilor din Slatina, care au descoperit, ulterior, că acesta conducea maşina fără ca aceasta să fie înmatriculată. În plus, numerele de înmatriculare erau false.

O patrulă de poliţie rutieră din municipiul Slatina a deăistat în trafic, în cursul după-amiezii de vineri - 2 martie, un autoturism neînmatriculat şi cu numere false. Descoperirea s-a făcut după ce poliţiştii au vrut să oprească pentru un control de rutină un şofer aflat întâmplător în zona de patrulare a oamenilor legii. Deoarece conducătorul auto a refuzat să oprească continuându-şi drumul, poliţiştii au fost nevoiţi să urmărească autoturismul cu pricina.
După o cursă în viteză pe străzile din municipiu, poliţiştii au reuşit să-l oprească pe şofer doar după ce acesta a acroşat un autoturism staţionat regulamentar, provocându-i avarii. În urma verificărilor s-a stabilit că şoferul se numeşte Daniel S., are 26 de ani, este din municipiu şi că autoturismul pe care îl conducea nu era înmatriculat, plăcuţele montate fiind unele false. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare. El riscă acum până la cinci ani după gratii.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite