Slatina iese din iarnă plină de mizerie şi indiferenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zăpadă murdară adunată şi uitată în Slatina de-a lungul trotuarelor se regăseşte la tot pasul
Zăpadă murdară adunată şi uitată în Slatina de-a lungul trotuarelor se regăseşte la tot pasul

Creşterea temperaturilor nu a adus cu sine, cel puţin la Slatina, un impuls în rândul autorităţilor locale de a-şi îndrepta reacţiile tardive în faţa zăpezilor abundente de acum două săptămâni. Astfel, deşi nu a mai nins de atunci, trotuarele municipiului capitală de judeţ arată deplorabil din cauza grămezilor de zăpadă de un gri închis adunate şi uitate de-a lungul ori de-a latul urbei.

Indiferent că te afli în centru sau în vreunul din celelalte cartiere, nu poţi să nu observi grămezile mari de zăpadă murdară adunate şi abandonate de autorităţi pe trotuare. Ca şi cum nu ar fi fost suficienţi munţii de zăpadă strânşi şi uitaţi în toate colţurile străzilor, slătinenii sunt nevoiţi să asiste zilnic la nepăsarea autorităţilor locale.
“Merg în fiecare zi la serviciu prin centru şi mereu văd aceleaşi şi aceleaşi grămezi de zăpadă murdară strânse de-a lungul trotuarelor. Este strigător la cer! Primăria ce face?? Chiar nu vede mizeria din oraşul ăsta?! Ar trebui să iasă din birouril lor încălzite şi să meargă pe trotuarele acestea şi să îi întrebe pe cetăţeni ce părere au despre ce este stradă. Mai sunt câteva luni şi or să vină din nou ca să ne ceară votul. Păi aşa vor ei să ne câştige încrederea, cu nesimţirea asta?!”, a spus unul dintre slătinenii nemulţumiţi de lipsa de reacţie a municipalităţii faţă de imaginea generală dezolantă din oraş.

.

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

Administratorul public al Primăriei Slatina, Minel Prina, a recunoscut, într-o conferinţă de presă, că utilajele firmelor cu care municipalitatea are încheiate contracte de deszăpezire au intervenit cu o oarecare întârziere faţă de cum ar fi trebuit, dar că, în general, s-a acţionat eficient. Prina a apreciat că suma ce va fi plătită de primărie pentru operaţiunile de deszăpezire din luna februarie se va ridica la aproape trei miliarde lei vechi.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite