Slatina : Secretara din Caracal s-a spânzurat pentru că nu mai putea trăi din salariul de 800 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copleşită de probleme şi datorii, o femeie de 55 de ani, secretară la Şcoala nr2 din Caracal şi-a pus capăt zilelor ieri, în gasoniera unde stătea în chirie. Femeia făcea tratament pentru cancer, avea datorii de peste 20 000 de lei, iar salariul i-a fost înjumătăţit

Maria Corcoveanu, de 55 de ani, secretara Şcolii Nr.2 din Caracal s-a spânzurat ieri pentru că nu mai avea cu ce să plătească datoriile de peste 20 000 de lei pe care le avea la bănci. Femeia a fost bolnavă de cancer la colon, dar se vendicase şi făcea tratamente foarte scumpe. După cu Guvernul i-a luat 25% din salariu şi sporurille pe care le avea, secretara nu a mai putut să trăiască cu salariul de 800 de lei, aşa că s-a spânzurat în baia din garsoniera unde locuia cu chirie. Trupul neînsufleţit a fost găsit de femeia de servici care o mai vizita. « Mi-a spus acum câteva zile că o să ajungă la ştreang pentru că nu mai are cu ce să trăiască. Eu o încurajam şi îi spuneam că o să vină vremuri mai bune, dar ea şi-a pus capăt zilelor şi am găsit-o spânzuartă în baie », a spus Maria David, de 50 de ani, femeia de servici.

Tatăl secretarei a murit după ce a aflat că aceasta s-a sinucis


Şi vecinii ştiau de problemele ei şi o mai ajutau cu bani din când în când. « Nu mai avea cu ce să îşi cumpere medicamente. Până acum câteva luni era o fire veselă, comunicativă, un suflet bun, dar când am văzut-o acum două săptămâni era deprimată şi mi-a spus că nu mai poate. Eu o mai împrumutam cu bani şi ea întotdeauna îi dădea înapoi. Am întrebat-o dacă are nevoie de bani şi mi-a spus că nu, pentru că nu are de unde să îi mai dea şi mai bine moare de foame », a povestit Viorica Potcovaru.
Secretara locuia singură de mai bine de 10 ani, după ce soţul ei şi-a pus capăt zilelor. Maria Corcoveanu avea grijă de tatăl şi de sora ei care erau foarte bolnavi. La aflarea veştii, bătrânul a murit.
Colegii de la Şcoala nr 2 au pus doliu pe tabloul femeii şi aprind câte o lumânare în memoria ei.
Poliţia face cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care secretara s-a sinucis şi motivele care au determinat-o să facă acest gest. Maria Corcoveanu nu a lăsat bilet de adio.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite