Slatina : Scandalul continuă în clanul Bercea: Amar şi Felix cer arestarea lui Ambasador

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fraţii lui Bercea Mondial spun că se tem de nepotul lor pentru că acesta i-ar fi ameninţat cu pistolul. Ambasador a fost eliberat pe cauţiune, după ce tatăl său a plătit suma de 5.000 de lei.

Gheorghe Anghel, zis Felix şi Vasile Anghel, zis Amar, fraţii lui Bercea Mondial, cer arestare nepotului lor, Florin Anghel, căruia i se spune şi Ambasador. Felix şi Amar vor ca nepotul lor să fie cercetat în stare de arest pentru că se tem de el, spun ei.  “Suntem în pericol cât timp Ambasador este în libertate. El este un adevărat un pericol public pentru orice persoană care consideră el sau ai lui că îl deranjează“, a spus Felix. Acesta şi fratele său au depus ieri la Judecătoria Slatina o cerere de revocare a liberării provizorii pe cauţiune împotriva lui Ambasador, prin care cer să fie încătuşat.  „Ne e frică de el pentru că ne-a ameninţat cu pistolul. E în stare să ne omoare!”, a spus Amar.

Ambasador află astăzi dacă va fi arestat din nou

Ambasador a fost arestat preventiv pe 14  iunie, după ce şi-a bătut unchiul şi i-a distrus maşina. Pe 25 iunie, judecătorii olteni l-au eliberat pe cauţiune. „Persoana în cauză are interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu, este obligată să se prezinte la poliţie de câte ori este chemată şi nu are voie să schimbe localitatea de domiciliu fără încuviinţarea instanţei de judecată. De asemenea, cel în cauză are interdicţia de deţine sau folosi arme şi este obligatsă nu se apropie de partea vătămată şi de ceilalţi inculpaţi”, a explicat judecătorul Cosmin Mitrache, purtător de cuvânt al Tribunalului Olt. Recursul pentru eliberarea pe cauţiune a lui Ambasador a fost judecat de magistraţii Silviu Oancea, Gheorghe Maruşcă şi Gheorghe Biolan.  Cererea formulată ieri de cei doi fraţi ai lui Bercea se judecă astăzi. 




Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite