Slatina : Familia tinerei de 240 de kilograme nu are bani să o înmormânteze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Victoriei Lăcătuş, tânăra din Drăghiceni-Olt, de 240 de kilograme care a decedat ieri la Spitalul de Urgenţă Craiova, se chinuie să strângă bani pentru înmormântare.

Trupul femeii se află la morga spitalului unde medicii legişti trebuie să îi facă necropsia. Între timp sora şi fraţii Victoriei încearcă sa facă rost de bani pentru sicriu. « Abia mâine o să o luăm de la morgă pentru că nu i-a fost eliberat certificatul de deces. Ne-am interesat de sicriu şi ne costă 16 milioane de lei vechi, cu tot cu transport în comuna Vlădila, unde va avea loc înmormântarea. Noi avem doar câteva milioane de lei vechi, iar ajutorul de înmormântare de 5 milioane de lei îl luăm abia peste câteva zile. Nu ştiu ce ne-om face. Sunt de una singură. Umblu după acte, că fraţii mei se ocupă de groapă şi nici ei nu au bani », a spus  Cristina Şoşoiu, de 22 de ani, sora Victoriei.

Fetiţa este acum în grija bunicii

Femeia a ajuns în stop cardio-respirator la Unitate de Primiri Urgenţă duminică diminieaţă în jurul orei 5, după ce a fost transferată de la Slatina. potrivit managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, „S-a încercat resuscitarea ei timp de 30 de minute, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa“, a declarat Florin Petrescu, managerul Spitalului de Urgenţă din Craiova.
Fetiţa de cinci luni se află acum în comuna Drăghiceni în grija bunicii urmând ca fraţii Victoriei să se ocupe de creşterea ei. „Costică, soţul ei, nu poate să aibă grijă de fetiţă. Tot noi o să ne ocupăm de ea“, spune Cristina Şoşoiu.


Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite