Slatina : Ajutor pentru sinistraţii din Modova: « Am dat ceva din puţinul meu pentru că sunt oameni care nu mai au case »

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de oameni au venit încă de la primele ore ale dimineţii şi au adus haine şi alimente pentru sutele de familii din Moldova care au rămas sub cerul liber după ce apele le-au luat tot.

Consiliul Judeţean Olt a amplasat un cort în faţa instituţiei, iar Prefectura şi Episcopia Slatinei şi Romanaţilor au făcut apel către toţi agenţii economici ca să doneze alimente şi materiale de construcţii. « Am dat ceva din puţinul meu pentru că sunt oameni cu copii mici sau bătrâni care nu mai au case. Am dat haine, biscuiţi şi conserve », a spus Mariana Antonescu, de 58 de ani, pensionară. «  O să vin şi eu mai pe seară să aduc ceva. Nişte făină, nişte ulei şi haine că am ceva de la nepoţi. Trebuie să îi ajutăm pe acei oameni. Nu ai cuvinte atunci când vezi  imaginile cu apele care au acoperit sate întregi », a spus Vasile Mateuţă, de 78 de ani. Oamenii pot dona haine, materiale de construcţii, pături şi alimente în fiecare de la ora 8.00 la 20.00 fie la sediul Prefecturii Olt, fie la cortul amplasat în faţa Consiliului Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite