FOTOGALERIE Slatina, luminată de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
a
a

Autorităţile din Slatina au ţinut ca oraşul să arate bine cu prilejul sărbătorilor de iarnă şi în acest an. Culorile predominante au fost şi de această dată alb şi albastru, ce au încercat să dea un aer nordic oraşului.

În ciuda crizei, municipalitatea a cheltuit 70.000 de lei pentru primenirea iluminatului stradal nocturn din oraş. Astfel, aşa cum anunţa şi administratorul public al urbei, Minel Prina, s-au montat 5.600 de metri liniari de şiruri luminoase, 183 de perdele şi panouri luminoase şi 128 de figurine.
Aşa cum era de aşteptat, bulevardul A.I. Cuza, ce străbate Slatina, este cel mai bine echipat când vine vorba despre iluminatul nocturn de iarnă. De la fostul magazin OLTUL şi până aproape de gară, artera este bine luminată. Cele mai frumoase şi mai multe instalaţii aici au fost amplasate, dar şi pe esplanadă pot fi admirate o serie de ornamente de iarnă.

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO!

b

Pe celelalte străzi, dotarea cu instalaţii de iarnă este mai degrabă modestă. În comparaţie cu anul anterior, se poate spune că străzile adiacente au fost chiar neglijate pentru că aici se pot vedea acum doar câte o perdea de beculeţe luminoase, faţă de anul trecut când erau câte două astfel de perdele pe fiecare stâlp.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite