Slatina: Zeci de persoane audiate şi niciun suspect în cazul bebeluşului aruncat la gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi au audiat zeci de martori şi au strâns numeroase declaraţii, poliţiştii spun că deocamdată nu au niciun indiciu care să îi ducă pe urmele ei.

La o săptămână de când un nou-născut a fost găsit mort la o ghenă de gunoi din cartierul Progresul al municipiului Slatina, poliţiştii o caută în continuare pe mama copilului. Oamenii legii spun că au mers în cartierul respectiv şi au stat de vorbă cu locatarii în speranţa că pot obţine informaţii care să îi ajute să o identifice pe femeie. „Poliţiştii au audiat mai multe persoane şi au luat declaraţii de la diferite persoane din zona respectivă. Se fac în continuare verificări la medicii de familie, precum şi în spitalele din judeţ, întrucât este posibil ca mama nou-născutului să se prezinte la medic. Deocamdată nu există indicii care să ne ajute să o identificăm şi nu avem nicio persoană suspectă în acest caz”, a explicat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Poliţiştii nu exclud varinata ca mama bebeluşului să nu fie din Slatina, motiv pentru care fac verificări şi în judeţ.

image

Cadavrul micuţului a fost găsit de Marin Bălăşescu, un locatar din zonă

Procurorii au preluat cazul

Dosarul în care se fac cercetări în acest caz a ajuns vineri pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Nici aceştia nu au însă deocamdată date cu ajutorul cărora să o identifice pe femeia care şi-a aruncat copilul la gunoi. “Dosarul a fost înregistrat la noi în cursul zilei de vineri. Urmează ca procurorul de caz să înceapă audierile în rândul persoanelor care lucuiesc în cartierul în care a fost găsit copilul”, a spus procurorul Adrian Aspra, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Mama nou-născutului este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de pruncucidere, după ce medicii legişti au stabilit că pruncul a fost lăsat să moară în frig, iar pe corpul său au fost găsite urme de violenţă. Femeia riscă până la şapte ani de închisoare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite