Slatina: Zeci de jandarmi au fost decoraţi şi avansaţi în grad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi ofiţeri şi şapte subofiţeri de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt au fost decoraţi astăzi, în cadrul unei activităţi festive, cu însemnul onorific „În Serviciul Patriei“.

„Prin decret al Preşedintelui României, 2 ofiţeri şi 7 subofiţeri au fost decoraţi cu însemnul onorific «În Serviciul Patriei» pentru 25, 20, respectiv 15 ani de activitate şi rezultate meritorii în îndeplinirea atribuţiilor şi în pregătirea profesională“, a spus căpitan Emanuel Botan, purtătorul de cuvânt al IJJ Olt. De asemenea, cu prilejul Zilei Naţionale a României şi pentru rezultate foarte bune obţinute în pregătirea şi îndeplinirea misiunilor, un subofiţer a fost avansat în gradul următor înainte de termen şi 41 de cadre ale unităţii au fost recompensate cu mulţumiri şi felicitări.

70 de jandarmi la festivităţile prilejuite de 1 decembrie

70 de jandarmi din cadrul inspectoratului vor participa alături de reprezentanţii celorlalte instituţii la festivităţile organizate cu prilejul Zilei Naţionale a României. „Efectivele de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării acestor activităţi şi vor depune coroane de flori din partea unităţii“, a precizat căpitan Emanuel Botan. De asemenea, un pluton de jandarmi va face parte din garda de onoare care va defila pe B-dul A.I. Cuza din Slatina.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite