Slatina: FOTO/VIDEO Zăpada a pus stăpânire pe judeţ. Drumarii sunt în alertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fulgii de nea care au început să cadă încă de azi-noapte în judeţul Olt le-au dat bătăi de cap drumarilor. Pe străzile din Slatina şi pe drumurile judeţene se circulă în condiţii de iarnă.

Pe străzile din Slatina se acţionează încă din această dimineaţă, utilajele firmei care se ocupă cu deszăpezirea oraşului împrăştiind material antiderapant. „Se circulă bine pe toate pantele şi străzile din oraş. În acest moment şase sărăriţe împrăştie material antiderapant pe străzi“, a spus Mirela Pătru, directorul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei Slatina.

image

Se pare că zăpada nu a dat bătăi de cap şoferilor nici pe drumurile judeţene, după cum spun autorităţile. Drumarii sunt în alertă şi acţionează pe şoselele din judeţ. „Am scos utilajele de la primele ore ale dimineţii şi acţionăm mai ales în pante, curbe şi văi. Având în vedere faptul că prognoza meteo indică precipitaţii sub formă de zăpadă până mâine inclusiv, suntem în alertă şi acţionăm în permanenţă”, a spus Iliuţă Necă, director Direcţia Tehnică din cadrul CJ Olt.

image
image
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite