Slatina: Vitezomani din toată ţara şi-au testat maşinile sub ochii poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vitezomani din întreaga ţară au participat astăzi la Concursul de Viteză organizat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv la Slatina.

Cursa de viteză a început la ora 10.00 şi s-a desfăşurat pe strada Cireaşov din Slatina, pe o distanţă de 400 m. Peste 50 de concurenţi din Olt, Dolj, Argeş, Gorj sau Bucureşti şi-au testat maşinile la liniuţele legale organizate o dată pe an la Slatina. „De fiecare dată când aud de liniuţe mă înscriu oriunde ar fi. Sunt pasionat de maşini şi îmi place viteza“, a spus Adrian Trifu, de 25 ani din Dolj.
La raliu au putut participa atât piloţii cu licenţă cât şi cei fără licenţă. Începătorii au putut participa şi ei la „liniuţe“ însă condiţia principală a fost ca maşinile să fie dotate cu centuri de siguranţă, trusă medicală, extinctor. „S-au înscris aproximativ 50 de persoane. Taxa de înscriere a fost între 70-100 lei“, a spus Ilie Bădiţa, preşedintele Clubului Auto Sportiv Olt.
Cursa legală de viteză nu a dus lipsă de spectatori. Băieţi şi fete au ascultat zgomotul motoarelor tunate şi au pariat pe cele mai bune maşini şi pe cei mai iscusiţi şoferi. „Sunt sigur că aia roşie îi face pe toţi. E cea mai tare!“, spunea un băiat cu ochii la cursă. „Mie-mi place aia portocalie, e super tunată“, îl contrazice o fată din grupul său. Totul s-a desfăşurat sub ochii oamenilor legii, care nu au dat amenzi ci au avut grijă să nu aibă loc vreun eveniment neplăcut.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite