Slatina: Victima unui accident rutier acuză medicii de la spital că i-au pierdut radiografiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Balş, victima unui accident rutier, acuză medicii de la Spitalul Judeţean Slatina că i-au pierdut radiografiile necesare pentru a-şi dovedi nevinovăţia.

Mihai Fieraru, de 53 de ani, a fost internat pe data de 17 iulie şi a fost externat în urmă cu cinci zile pe 26 iulie. Acesta se afla pe o bicicletă şi se ducea la pescuit cînd a fost lovit pe o stradă din Balş, de o maşină care venea cu viteză
 Împreună cu soţia sa a cerut să vadă radiografiile, dar au constatat că acestea dispăruseră din spital. „Am fost şi am întrebat de radiografii, dar medicii mi-au spus că acestea au dispărut sau au fost furate. Cum este posibil să pierzi nişte radiografii în două zile. Nu sunt ace şi nici aţă de papiotă să le scapi pe jos şi să nu le mai găseşti. Este vorba de viaţa unui om! Ce au vrut să facă medicii prin acest lucru? Să-l apere pe şoferul care aproape mi-a omorât omul?”, a spus nemulţumită, Livia Fieraru, soţia bărbatului.

Medicii aruncă vina pe pacient

În replică, reprezentanţii spitalului spun că radiografiile bărbatului au fost prezente în spital până la plecarea pacientului.”Radiografiile bărbatului au dispărut în aceeaşi perioadă în care acesta a părăsit spitalul. Când a auzit că trebuie să plătească zilele de spitalizare, aşa cum este normal în cazul unui accident, pacientul a părăsit spitalul”, ne-a declarat Romeo Stănculescu , director medical. „Eu am vorbit cu doctorul şi mi-a zis că mă externează luni, aşa că, atunci când a venit ziua am plecat acasă. În niciun caz nu am fugit din spital. Am şi biletul de externare. Nu au vrut să îmi arate radiografiile”, a spus în apărarea sa, Mihai Fieraru, victima accidentului.

Ancheta poliţiei, îngreunată de lipsa certificatul medico-legal

Lipsa radiografiilor îngreunează chiar şi ancheta poliţiei. Oamenii legii nu pot încheia cercetările pentru că nu au certificatul medico-legal care se emite şi pe baza radiografiilor. „Nu putem finaliza cercetările pentru că nu am primit certificatul medico-legal al victimei şi nici alcoolemia conducătorului auto”, ne-a declarat Ion Şotea, şeful poliţiei oraşului Balş.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite