Slatina: Urmărire ca în filme pe străzile Caracalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost imobilizat şi dus la sediul poliţiei (foto arhivă)
Bărbatul a fost imobilizat şi dus la sediul poliţiei (foto arhivă)

Un bărbat din Caracal care se afla la volanul unei maşini fără a poseda permis de conducere a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, ulterior începând o urmărire ca în filme pe străzile oraşului.  Evenimentul s-a petrecut ieri după-amiază în municipiul Caracal.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit identitatea bărbatului. „O patrulă de Poliţie Rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, aflată în serviciul de patrulare, control şi supraveghere a traficului rutier, a executat semnal regulamentar de «OPRIRE» unui autoturism, al cărui conducător auto nu s-a conformat semnalelor poliţiştilor, fiind necesară urmărirea acestuia, imobilizarea şi conducerea la sediul Poliţiei municipiului Caracal“, a spus comisar Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.
Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi s-a dispus reţinerea pentru 24 ore a celui în cauză, urmând a fi prezentat, astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, cu propunerea de arestare preventivă. „M. Nicu mai este cercetat în alte 3 cauze penale, vizând conducere fără permis, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie“, a precizat comisar Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite