Slatina: Urmărire ca în filme în comuna Movileni. Poliţiştii au tras şase focuri de armă pentru a prinde un şofer fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urmărire ca în filme aseară pe raza comunei Movileni din judeţul Olt. Poliţiştii din Potcoava au oprit în trafic un autoturism, al cărui şofer a semnalizat, semn că vrea să oprească, după care a accelerat, continuându-şi drumul.

„Poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului pe o distanţă de aproximativ opt km, iar la ieşirea din localitate, conducătorul auto a pătruns pe un drum agricol, autoturismul răsturnându-se“, a spus inspectorul principal de poliţie Roxana Filip. Cele trei persoane aflate în autoturism au fugit pe câmp, iar pentru prinderea acestora, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, trăgând şase focuri de avertisment în plan vertical. Astfel, oamenii legii au reuşit să-i reţină şi să-i identifice pe cei trei tineri, dintre care unul era minor. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că autoturismul a fost condus de unul dintre tineri care nu avea permis de conducere. „În cauză, au fost întocmite acte premergătoare, sub aspectul săvârşiri infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, faptă prev. şi ped. de art. 86, alin. 1, din O.U.G. nr. 195/2002 Rep“, a precizat Roxana Filip.




Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite