Slatina: Un taximetrist din Caracal acuză un poliţist că l-a tâlhărit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taximetristul Constantin Hristescu este hotărât să intre în greva foamei
Taximetristul Constantin Hristescu este hotărât să intre în greva foamei

Constantin Hristescu susţine că inspectorul Ionel Ruţă, de la Poliţia Caracal, l-a oprit în trafic şi i-a luat casa de marcat şi banii pe care îi avea în autoturism.

Omul ameninţă că va intra în greva foamei, dacă poliţiştii nu îi vor înapoia casa de marcat. “Acest inspector a intrat peste mine în maşină, în mod abuziv şi m-a tâlhărit. Mi-a ridicat casa de marcat fără să îmi dea proces verbal. Am depus plângere împotriva lui. Îmi vreau înapoi casa de marcat pentru a îmi putea continua activitatea. Altfel voi face greva foamei”, a spus taximetristul.
Şeful Poliţiei Caracal, comisarul Ilie Vasile spune că poliţistul acuzat a acţionat în mod legal.

Ilie Vasile, şeful Poliţiei Caracal

Ilie Vasile, şeful Poliţiei Caracal

„Taximetristului i-a fost ridicată autorizaţia de cei de la primărie, iar în urma sesizărilor primite la poliţie că acesta desfăşoară în continuare activităţi de taximetrie s-a organizat un flagrant. Bărbatul a fost prins în timp ce transporta cilenţi, fapt pentru care s-a procedat la ridicarea casei de marcat”, a spus Ilie Vasile.

Taximetristul este cercetat acum de poliţişti. El a făcut plângere împotriva inspectorului Ionel Ruţă, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Colegii taximetristului spun că acesta îşi desfăşoară în continuare ilegal activitatea

Colegii taximetristului spun că acesta lucrează în continuare pe taxi

Taximetriştii din Caracal spun că Hristescu îşi desfăşoară în continuare ilegal activitatea. "Îl vedem zilnic în traseu. Stă acolo în faţă la spital, ia clienţi, îi duce, apoi se întoarce", a spus Cristian Enache, taximetrist. "Chiar dacă are autorizaţia suspendată foloseşte taxiul prin oraş, îl vedem mereu cu oameni în el", a spus Ion Ghica, un alt taximetrist.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite