Slatina: Un tânăr fără permis a provocat un accident şi a fugit de la faţa locului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din comuna Vulpeni este anchetat de poliţişti, după ce a comis un accident de circulaţie şi a părăsit locul faptei.

Evenimentul rutier s-a produs zilele trecute, pe DJ 643 A în localitatea Vulpeni. Claudiu B., de 25 de ani, conducea cu viteză un autoturism, când  pe un drum acoperit cu pietriş a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un cap de pod, după cum au stabilit poliţiştii prezenţi la faţa locului. Accidentul s-a soldat cu rănirea lui Marian G., de 23 ani şi a Silviei C., de 20 ani, ambii din Vulpeni. Băiatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, iar fata la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.
După accident, conducătorul auto a fugit de la faţa locului. Acum este cercetat de poliţişti şi va trebui să răspundă în faţa legii pentru fapta sa. „Au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, a spus inspectorul Roxana Filip, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite