Slatina: Un tânăr dintr-o căsuţă de tip familial şi un bărbat cu handicap, daţi dispăruţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii fac apel la cei care pot da relaţii despre cei doi dispăruţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Oamenii legii caută două persoane, un bărbat de 35 ani, dispărut de la domiciliu, şi un tânăr de 18 ani, dispărut de la o căsuţă de tip familial. Poliţiştii din Slatina au fost sesizaţi de Angela Neagu că fiul său, Ion Neagu, de 35 ani, din comuna Şerbăneşti, a plecat de acasă din data de 26 mai şi nu a mai revenit. Oamenii legii au stabilit în urma cercetărilor de la faţa locului că bărbatul are handicap accentuat, având probleme de comunicare. Ultima oară acesta a fost văzut în ziua în care a dispărut, pe raza oraşului Slatina, în zona Steaua. „Semnalmente:  1,65 metri înălţime, faţă rotundă, ochi căprui, păr şaten drept, cu calviţie frontală; fără semne particulare. La data dispariţiei, era îmbrăcat cu un tricou, cu mânecă scurtă, de culoare închisă, pantaloni de culoare închisă, iar în picioare purta papuci din plastic, de culoare gri“, a spus comisarul şef, Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Tânăr asistat, căutat de poliţişti

Şi poliţiştii din Balş au fost sesizaţi despre dispariţia unui tânăr de 18 dintr-o căsuţă de tip familial din oraş. Cristian Alin Popa a părăsit locaţia pe 25 mai, pentru a merge în oraş, având bilet de voie, dar nu s-a mai întors. Oamenii legii au stabilit că asistatul a mers acasă la tatăl său, în judeţul Prahova, unde a stat câteva zile, după care a plecat. Acesta a mai părăsit centrul şi a fost găsit prin diferite localităţi din ţară. „Semnalmente: 1,65 metri înălţime, constituţie atletică, faţă rotundă, ochii căprui, părul negru, tuns scurt; ca semn particular, are un defect la ochiul stâng şi privirea saşie.La data dispariţiei, era îmbrăcat cu pantalon tip blue jeans, de culoare albastră, bluză de culoare maro, iar în picioare purta adidas de culoare albă“, a spus Claudia Radu.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite