Slatina: Un bărbat din Caracal luptă să-şi recâştige fetiţa care i-a fost furată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cristinel Fieraru îşi vrea copilul înapoi
Florin Cristinel Fieraru îşi vrea copilul înapoi

Florin Fieraru, de 22 de ani, spune că nu mai ştie nimic despre fiica sa din ianuarie, când mama Alexandrei ar fi luat-o fără niciun drept din spitalul în care era internată micuţa.

Florin Fieraru se judecă de anul trecut cu fosta lui concubină, Alina Ion, de 19 ani, din Piteşti, pentru custodia fiicei lor, Alexandra Maria, născută în decembrie 2008. Gheorghiţa Fieraru, bunica fetiţei, spune că la acea vreme Alina era minoră, astfel că micuţa a fost încredinţată tatălui. „La începutul anului, fetiţa s-a îmbolnăvit şi am dus-o la spital, la Caracal. Pe 19 ianuarie, mama ei, Alina, a furat-o din spital. A fugit cu ea la Piteşti, la mama ei. Am sesizat şi poliţia, dar degeaba, că nu s-a făcut nimic“, povesteşte femeia în vârstă de 42 de ani.

image

Micuţa Alexandra Maria se află acum în grija mamei sale

N-au putut recupera fetiţa nici cu poliţia

Gheorghiţa Fieraru spune că de atunci nu mai ştie nimic despre nepoata sa: „Ne-am dus cu poliţia din Piteşti să luăm copilul înapoi, dar n-am mai găsit-o pe nora mea la adresa la care ştiam noi că stă“. Reprezentanţii poliţiei confirmă că au efectuat cercetări în acest caz, în urma unei sesizări primite de la spital. „Poliţia Caracal a fost sesizată la acea vreme despre faptul că minora a fost luată din spital de mama ei. S-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorei. La 21 iunie 2010, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal“, a explicat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Gheorghiţa Fieraru, bunica Alexandrei, spune că fetiţa a fost câştigată de fiul ei

Gheorghiţa Fieraru, bunica fetiţei, spune că fiul său a câştigat minora în instanţă

Minora, încredinţată mamei

Alina Ion a fost scoasă însă de sub urmărire penală după ce a câştigat în primă instanţă custodia fetiţei. Procesul, deschis la Piteşti, a fost mutat pe rolul Judecătoriei Caracal, care a hotărât ca Alexandra să fie încredinţată mamei. Florin Fieraru a atacat decizia la Tribunalul Olt, care a respins însă apelul, pe 18 noiembrie. „O dăm din nou în judecată, la Curtea de Apel din Craiova. Dacă nici aici nu câştigăm, ne judecăm cu statul şi la Haga, dar nu reunţăm la copil“, a mai spus bunica Alexandrei.
Florin Fieraru nu acceptă nici el ca fetiţa să rămână în custodia fostei sale concubine. „Îmi vreau copilul înapoi cu orice preţ. Alina nu e o mamă bună, nu e în stare să aibă grijă de el. Voi lupta ca fetiţa să vină lângă mine“, a spus tânărul. Alina Ion nu a putut fi contactată telefonic pentru a-şi exprima punctul de vedere.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite