Slatina: Un tânăr a murit sub roţile unui tractor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat de 21 de ani, din comuna Găneasa, a decedat astăzi, după ce a căzut dintr-un tractor care a trecut apoi peste el. Acidentul s-a petrecut în apropierea unei staţii Peco din Piatra Olt.

Adrian Daniel Popa se afla în vehicul cu un bărbat din Piatra Olt, Marin Ciocan, pe care îl ajutase să ia o remorcă încărcată cu nisip. La întoarcerea spre casă, tânărul a vrut să stea pe scara tractorului, dar aceasta s-a rupt. Băiatul a căzut şi a fost prins sub roţi. „Era în cabină cu mine, avea grijă de nepotul meu. L-am văzut cum s-a apropiat de uşa tractorului şi imediat a căzut. Am oprit repede şi am sunat la poliţie”, a povestit conducătorul tractorului.
Paramedicii de la SMURD şi echipajul de la Ambulanţă care au ajuns la faţa locului l-au resuscitat pe tânăr mai bine de 30 de minute, dar fără niciun rezultat. „Victima a suferit răni grave la cap, aproape că îl avea zdribit. S-au efectuat manevre de resuscitare aproximativ 30 de minute, după care s-a constatat decesul”, a spus Ionuţ Cârciumaru, de la Biroul de Relaţii cu presa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. „S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a spus agentul-şef Claudiu Badea, din cadrul Poliţiei Piatra Olt. Potrivit oamenilor legii, tractorul şi remorca nu erau înmatriculate. Cercetările continuă în acest caz. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite