Slatina: Un tânăr a murit după ce motoscuterul pe care îl conducea a fost lovit de o autoutilitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii spun că accidentul s-a produs din vina conducătorului motoscuterului, care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.

Evenimentul rutier s-a produs azi-noapte, pe raza comunei Boboceşti, judeţul Olt. Potrivit poliţiştilor, în timp ce conducea un motocuter neînregistrat, Cosmin I. a efectuat brusc un viraj la stânga, fără să se asigure, fiind lovit de o autoutilitară condusă de Nicu P., de 38 de ani, din Ialomiţa. În urma impactului, conducătorul mopedului a murit pe loc, iar Ionel C., de 18 ani, din Balş, pasager pe vehicul, a fost rănit şi a fost dus de urgenţă la spital.

image

În urma impactului, motoscuterul a fost aruncat câţiva metri

„Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar ce al motoscuterului cât şi pasagerul de pe acesta nu purtau căşti de protecţie şi veste reflectorizante. În cauză au fost întocmite acte procedurale, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă  şi vătămare corporală din culpă”, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.



Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite