Slatina: Un şofer băut a lovit o conductă de gaze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul rutier s-a petrecut aseară pe strada Maior Crantea din Caracal. Pompierii au intervenit pentru a asigura măsurile de siguranţă în zonă.

Poliţiştii au stabilit că Aurelian P., de 44 ani, din municipiul Caracal s-a urcat băut la volan şi în timp ce încerca să pornească autoturismul, marca KIA Sophia, înmatriculat în Franţa, a lovit cu partea din spate branşamentul de gaze. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. „În cauză au fost întocmite acte procedurale, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi distrugere din culpă“, a spus comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Şi pompierii din Caracal au intervenit pentru a asigura măsurile de siguranţă şi pentru a îndepărta autoturismul care a lovit conducta de gaze. „Militarii au asigurat un perimentru de siguranţă până la oprirea presiunii pe conducta de gaz avariată de echipele de intervenţie ale firmei care se ocupă de alimentarea cu gaze a municipiului“, a precizat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.
Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite