Slatina: Un profesor beat din Corabia, renumit sculptor, a pipăit elevele şi a înjurat colegii din cancelarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emilian Nuţu, profesor la Şcoala Generală Nr. 4 din Coarbia, şi un cunoscut sculptor din judeţul Olt, este acuzat că la începutul lunii februarie a mers băut la ore, a pipăit elevele, a lovit cu pumnul câţiva elevi şi a înjurat colegii din cancelarie. 

Elevele pipăite de profesor la ore merg la consiliere psihologică

Imediat cum au aflat despre comportamentul obscen al dascălului, părinţii elevilor au depus plângere la poliţie. "S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de corupţie sexuală şi lovire sau alte violenţe. Ieri, Judecătoria Corabia a dispus cercetarea în stare de libertate a profesorului şi inderdicţia de a părăsi ţara pentru o perioadă de 30 de zile", a spus comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

image

Casa în care locuieşte Emilian Nuţu

Potrivit directoarei Şcolii Generale Nr. 4 din Corabia, Emilian Nuţu este profesor de desen şi se află în prag de pensionare. Imediat după incident el s-a internat in spital, motivând că are probleme de sănătate, iar ieri şi-a dat demisia. "În prezent, profesorul se află în concediu medical. Ieri a trimis la şcoală cererea de demisie", a spus Mariana Gheorghe, inspector şcolar general în cadrul IŞJ Olt. 
Nici vecinii nu au cuvinte d elaudă despre professor. “Eu am două fete eleve ale lui. Le bate tot timpul şi le ia de păr, pentru că vine numai băut la şcoală. Pe stradă nu vorbeşte cu nimeni, e certat cu toţi vecinii. Bea tot timpul”, spune  Eleonora Popa, una dintre vecinele lui Nuţu.

image

Eleonora Popa, vecină cu profesorul Nuţu

Info BOX
Autorul bustului lui Eugen Ionescu
Emilian Nuţu este autorul bustului marelui dramaturg Eugen Ionescu, amplasat în faţa Centrului Cultural din Slatina care-i poartă numele. Lucrarea este catalogată ca o adevărată operă de artă, transmiţând ca mesaj absursul ionescian, bustul având două feţe.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite