Slatina: Un popas turistic şi o casă au luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au acţionat pentru stingerea incendiilor (foto arhivă)
Pompierii au acţionat pentru stingerea incendiilor (foto arhivă)

Noapte de foc pentru pompierii olteni. Popasul Turistic Rustic situat la limita cu judeţul Dolj şi o casă din Drăgăneşti-Olt au luat foc.

Primul incendiu a izbucnit la Popasul Turistic Rustic, în jurul orei 01.00. „Un echipaj din cadrul Gărzii Balş s-a deplasat la locul evenimentului, pompierii găsind în flăcări o anexă izolată de celelalte clădiri ale popasului în care funcţionau două centrale termice pe lemne“, a spus sergent major Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. După mai bine de două ore, militarii au reuşit să stingă focul. Cauza probabilă a incendiului este depozitarea cenuşei şi a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

Incendiu de la coşul de fum

Locuinţa unui bărbat din Drăgăneşti-Olt a luat foc azi-noapte, în jurul orei 02.00. Ajunşi la faţa locului, pompierii din cadrul Gărzii Stoeneşti au găsit arzând acoperişul casei, şi după o oră, militarii au reuşit să stingă incendiul. Acoperişul şi planşeul unei camere de locuit s-au făcut scrum. Se pare că incendiul a pornit de la coşul de fum deteriorat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite