Slatina: Un minor şi-a omorât tatăl şi i-a ascuns cadavrul în pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor din localitatea Poboru a fost arestat preventiv, după ce şi-a ucis tatăl. Tragedia s-a întâmplat în urmă cu o săptămână.

Un bărbat de 43 de ani, din Poboru, şi-a găsit sfârşitul în mâinile fiului său, care l-a omorât cu sânge rece şi i-a ascuns apoi  cadavrul. Fapta a avut loc în urmă cu aproape o săptămână, la locuinţa celor doi. Potrivit anchetatorilor, victima, pe  nume Constantin Miu, consumase alcool şi s-a luat la ceartă cu fiul său, Marius Ionel, de 17 ani. "Cei doi s-au certat pentru că bărbatul i-a reproşat fiului său că munceşte pe la bunicii din partea mamei. Într-adevăr, copilul îşi ajuta bunicii la muncă pentru că îi dădeau bani", a spus procurorul Ştefan Noajă, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.
La un moment dat, bărbatul a luat o secure şi l-a alergat prin curte pe fiul său. De teamă că îl va omorâ, băiatul l-a lovit cu o piatră în cap. Lovitura i-a fost fatală bărbatului, care a murit la scurt timp.

A ascuns cadavrul în pădure


Trupul neîsufleţit al bărbatului a fost descoperit în pădure de cumnatul său, care îl căuta în zonă. Potrivit oamenilor legii, cadavrul intrase în stare de putrefacţie. "Îngrozit probabil de ce a făcut, minorul a pus cadavrul în căruţă şi l-a dus într-o pădure. A luat de acasă şi bicicleta victimei şi a pus-o lângă aceasta. Probabil, băiatul a vrut să însceneze un accident de bicicletă. În urma autopsiei s-a constatat  că lovitura nu putea fi provocată prin cădere de pe bicicletă ci prin lovire cu un corp dur", a explicat procurorul Noajă.
Bărbatul mort fusese dat dispărut de soţia sa. Deşi băiatul le-a spus anchetatorilor că i-a mărturisit mamei ce a făcut, femeia a negat acest lucru. Minorul şi-a recunoscut fapta şi regretă acum că şi-a ucis tatăl. El a fost arestat prevenit pentru 19 zile şi este cercetat pentru omor calificat. "Întrucât agresorul este minor, pedeapsa va fi redusă  la jumătate. El riscă până la 12 ani şi 6 luni de închisoare", a mai spus Noajă. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite