Slatina: Un minor a dispărut de la o căsuţă de tip familial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul este căutat de poliţie (foto arhiva)
Tânărul este căutat de poliţie (foto arhiva)

Poliţiştii din municipiul  Slatina caută un minor de 16 ani care vineri  a dispărut de la o căsuţă de tip familial din localitate.

Marius Ionuţ Coşatu, din comuna Şerbăneşti, a părăsit unitatea cu acordul personalului, motivând că se deplasează în oraş pentru a face cumpărături, au stabilit poliţiştii. Băiatul nu a mai revenit la centru, iar îngrijitorii au anunţat imediat poliţia.
„Din primele verificări efectuate de echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Slatina a rezultat faptul că în dimineaţa zilei de 9 octombrie, minorul a fost văzut pe raza comunei Şerbăneşti. Cel mai probabil, acesta a plecat undeva la rude. În prezent efectuăm căutări”, a declarat Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Semnalmentele băiatului sunt următoarele: înălţime 1,75-1,80 metri, atletic, ochii căprui, tenul închis, părul ondulat, fără semne particulare.
La data dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un hanorac gri, blugi  de culoare albastră şi purta în picioare pantofi maro. Cine poate da relaţii este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.
       



Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite