Slatina: Un hoţ care a furat dintr-o şcoală a fost prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din localitatea Vasilaţi, judeţul Călăraşi, care locuia fără forme legale în comuna Grădinari, sat Petculeşti, a fost reţinut de poliţiştii olteni după ce a furat dintr-o unitate şcolară.

Gheorghe A., de 29 ani, a fost intrat zilele trecute în incinta Şcolii de Fete din Grădinari, de unde a furat mai multe bucăţi de ţeavă confecţionată din cupru, cu o lungime de 20 metri şi greutate aproximativă de 16 kg. Un preot din localitate a anunţat furtul la poliţie, iar hoţul a fost prins la scurt timp. „În cauză au fost întocmite acte premergătoare, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de furt şi distrugere. Prejudiciul cauzat este de 1.500 lei”, a spus comisarul Claudia Radu.

Băiatul a fost reţinut şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, iar vineri a fost prezentat Judecătoriei Slatina, cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a decis ca tânărul să fie cercetat în libertate, obligându-l însă să nu părăsească localitatea de domiciliu pentru 30 zile.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite