Slatina: Un cioban din Izvoarele a omorât în bătaie un bătrân

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agresorul a fost reţinut ieri de poliţişti. Astăzi va fi prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Poliţiştii şi procurorii olteni au reţinut ieri un cioban din comuna Izvoarele, Petre Osman, de 29 de ani, care este cercetat pentru uciderea unui bătrân din localitatea Drăgăneşti Olt. 
Potrivit anchetatorilor, tânărul l-a bătut zilele trecute pe Dan Pătru, de 73 de ani, care se afla împreună cu soţia sa la cosit de iarbă pe câmp. Incidentul s-a petrecut pe raza localităţii Drăgăneşti Olt. Ciobanul s-a enervat pentru că cei doi coseau iarbă în zona unde el păştea oile, a asmuţit câinii pe ei şi apoi l-a lovit pe pătrân până ce l-a doborât la pământ.  „Victima a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Craiova unde, pe 20 august a decedat. În urma efectuării necropsiei cadavrului s-a constatat că moartea a fost violentă şi s-a datorat unor leziuni în zona capului ce au putut fi produse prin lovire cu corpuri dure”, a declarat procurorul care anchetează cazul, Eugen Iacobescu.

Reconstituire


Ieri, anchetatorii au mers la Drăgăneşti Olt, unde au făcut o reconstituire. Agresorul le-a arătat locul în care l-a bătut pe bătrân şi le-a povestit oamenilor legii de la ce a pornit totul. Osman a fost reţinut  pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. „Agresorul este cercetat pentru omor deosebit de grav şi riscă până la 25 de ani de închisoare”,  a mai spus procurorul Iacobescu. 


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite