Slatina: Un bătrân de 90 de ani este cercetat de poliţişti pentru că i-a căzut jar din sobă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Caracal este cercetat pentru distrugere după ce locuinţa sa a luat foc, aseară. Bărbatul a aprins focul în sobă, iar bucăţi de jar au căzut pe covor.

Casa unui bătrân de 90 de ani din Caracal a fost cuprinsă de flăcări, aseară.  Bărbatul a vrut să aprindă focul în sobă, însă flăcările au cuprins rapid două camere ale imobilului şi acoperişul. Pompierii din Caracal au intervenit cu trei autospeciale şi reuşit să stingă flăcările, după o oră de acţiune. „Proprietarul locuinţei, cunoscut cu problele cardiace, a fost preluat de paramedicii SMURD, care după acordarea primului ajutor l-au predat pe bărbat unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă“, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.
Cu toate eforturile militarilor, în urma incendiului au ars acoperişul locuinţei pe aproximativ 65 metri pătraţi şi bunurile din două camere. Cauza probabilă a incendiului este jarul căzut din sobă care a aprins covorul din dormitorul bărbatului.   
Poliţiştii în cercetează acum pe bătrân pentru distrugere din culpă. „În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă”, a spus comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite