Slatina: Un bărbat din Văleni se află în comă profundă după ce a fost bătut de un localnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia unui bărbat din comuna Văleni care a fost bătut de un localnic acuză poliţiştii din localitate că încearcă să muşamalizeze cazul. Rudele spun că agresorul este prieten cu şeful de post din Văleni.

Ilie Păsărică, de 60 de ani, din comuna Văleni, se află în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina de câteva zile. Familia bărbatului susţine că a fost lovit cu tractorul de Florin Bolboaşă, de 48 de ani, din localitate, şi apoi bătut de acesta.
„Bolboaşă, băiatul lui şi cu încă un localnic au venit acasă şi mi-au adus soţul pe braţe. Au zis că a căzut din căruţă. I-am crezut. Apoi mi-a spus soţul că Bolboaşă l-a lovit cu tractorul şi pe urmă l-a bătut. Soţul meu nu avea cum să cadă din căruţă, de pe paie, pentru că hăţul era legat de căruţă. E clar că mergea pe lângă căruţă”, a povestit Dumitra Păsărică, soţia bărbatului agresat.
Bărbatul acuzat spune că este nevionat şi că a vrut doar să-i facă un bine localnicului său. „L-am găsit căzut din căruţă. Am zis să-l ajutăm şi să-l ducem acasă. Acum a căzut beleau pe noi că l-am bătut. Nu aveam  niciun motiv să îl bat”, a spus Florin Bolboaşă.
„S-a înregistrat dosar penal în care se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale pe care le necesită victima se va da soluţia legală”, a declarat Ion Stoica, şeful Postului de Poliţie Văleni.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite