Slatina: Un bărbat din Vădastra s-a sinucis cu Furadan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat cu probleme psihice, din comuna olteană Vădastra, şi-a pus capăt zilelor sâmbătă noapte. Potrivit unor surse neoficiale, omul s-a otrăvit cu Furadan, aceeaşi substanţă cu care s-a sinucis şi artista Mădălina Manole.

Nelu Liceanu, de 35 de ani , fost găsit căzut în casă, de familie. A fost anunţată ambulanţa care l-a transportat imediat la Spitalul Caracal. Din nefercire, medicii nu l-au mai putut salva. După zeci de minute în care aceştia l-au resucistat, încercând să-l readucă la viaţă, au fost nevoiţi să constate decesul.

Slobozia: Încă o sinucidere marca Mădălina Manole

Potrivit poliţiştilor, bărbatul era cunoscut cu afecţiuni psihice. Nu a lăsat un bilet de adio, iar deocamdată nu se ştie din ce cauză a recurs la gestul extrem. „Am fost anunţaţi de cadrele medicale de la Spitalul Caracal despre faptul că la unitatea medicală a fost adusă o persoană decedată. Din primele verificări se pare că aceasta a ingerat substanţe necunocute. S-a dispus efectuarea necrospiei cadavrului pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

O brăileancă a încercat să se sinucidă cu furadan, după modelul Mădălina Manole

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite