Slatina: Un tânăr care se afla la cumpărături în Piaţa Zahana a dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii îl caută pe bărbat în tot judeţul (foto arhiva)
Poliţiştii îl caută pe bărbat în tot judeţul (foto arhiva)

Poliţiştii îl caută acum în tot judeţul. Oamenii legii spun că acesta face parte din rândul cerşetorilor şi că merge des în municipiile Slatina, Craiova şi Piteşti.

Ştefa Fănel Gulie, de 30 de ani, din comuna Osica se Sus, se afla săptămâna trecută la cumpărături în Piaţa Zahana din Slatina, împreună cu sora sa, Gabriela Lăcătuş.
Femeia spune că dintr-o dată bărbatul a dispărut şi nu a mai fost de găsit. A fost anunţată poliţia, care în urma cercetărilor a stabilit că tânărul suferă de TBC şi are handicap grav, având amputat  total membrul inferior drept, la care are proteză. „Persoana în cauză face parte din rândul cerşetorilor, frecventează municipiile Slatina, Piteşti şi Craiova, are viciul beţiei, iar în ziua de 14 octombrie a fost văzut în zona Pieţei Centrale din Craiova. Continuăm căutările în vederea găsirii bărbatului dispărut”, a declarat comisarul de poliţie, Claudia Radu. Semnalmentele bărbatului sunt următoarele : înălţime 1,84 metri, păr negru, tuns scurt, ochii negri, faţă ovală,  frunte lată, buze groase.
La data dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu blugi albaştri, hanorac gri, helancă neagră şi era încălţat cu adidaşi de culoare negru cu roşu. Cine poate da relaţii despre persoana dispărută este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.





Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite