Slatina: Un bărbat băut a furat un microbuz, s-a plimbat cu el şi apoi l-a înapoiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii olteni anchetează un bărbat de 34 de ani, din comuna Dobrosloveni, care aseară a furat un microbuz pe care l-a condus băut şi fără permis.

Autovehiculul aparţine unei societăţi comerciale din Argeş şi a fost furat de pe o stradă din municipiul Caracal. Poliţiştii au fost anunţaţi de furt chiar de şoferul maşinii, Ion M., din Caracal. „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Caracal care a stabilit că autorul furtului, aflat în stare de ebrietate, s-a deplasat la domiciliul conducătorului auto şi prin folosirea de chei potrivite a sustras microbuzul. S-a deplasat cu acesta în comuna Dobrosloveni, la domiciliul său, apoi l-a sunat pe şofer şi i-a spus că microbuzul se află în posesia lui şi că îl va înapoia duminică noapte”, a explicat inspectorul de poliţie Roxana Filip.

A condus fără permis

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că Marius C. avea o alcoolemie de 0,92% mg alcool pur în aerul expirat şi că nu are permis de conducere pentru microbuz. Acum este anchetat şi riscă închisoare. „S-a constatat că persoana în cauză posedă permis de conducere categoria „Tr” (pentru a conduce tractoare), necorespunzător categoriei din care face parte microbuzul. Au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autoturism fără a poseda permis şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, a mai spus Roxana Filip.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite